Hlavní obsah
Článek

Díky závratnému jmění, které nashromáždila její rodina, si Paris Hilton (43) může koupit vše, na co si ukáže prstem. Jejího věrného psího společníka jménem Tinkerbell však jen tak něco nenahradí.

Slávychtivá miliardářka prožila nejhorší den svého života, když ji postihla ztráta čivaví fenky, která ji bez jakéhokoliv vzdoru doprovázela na večírky v rozkošných oblečcích. Společně s ní Paris pózovala i v módní kampani, prožila s ní dlouhých 14 let, což ve psím životě představuje pokročilý seniorský věk odpovídající 72 rokům.

„Mám zlomené srdíčko, jsem naprosto zdrcená. Po úžasných 14 společných letech moje láska navždy odešla. Je to, jako kdybych ztratila člena své rodiny. Tolik jsme toho spolu prožily. Nemůžu uvěřit tomu, že Tinkerbell skonala. Do konce života na ni budu vzpomínat. Miluji tě, Tinky, jsi legenda, která nikdy nebude zapomenuta,“ napsala Paris dojemný vzkaz na sociální síti, kam umístila fotky se svým pejskem.

Podle hrdé majitelky její fenka prožila život plný vzrušení a luxusu. Po boku Paris Hilton to snad jinak ani nebylo možné. Největší adrenalin Tinkerbell zajisté zažila v roce 2004, kdy byla unesena a domů se vrátila až poté, co její panička zaplatila výkupné ve výši pěti tisíc dolarů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám