Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Michal David (63) je už více tátou než dědečkem čtyřletého Sebastiana. Syna jeho dcery Kláry naplno vychovává s manželkou, protože jeho dcera odletěla studovat do Ameriky. A na návrat to nevypadá.

"Klára je velice úspěšná v New Yorku, v květnu tam bude promovat na univerzitě. Dostala se do Guggenheimova muzea jako stážistka, je možné, že se z ní stane asistentka, protože ta současná odchází kvůli těhotenství. Je to prestižní muzeum v New Yorku, bavilo by ji to. V Americe je zákon, že kdo dostuduje, má nárok automaticky na pracovní povolení. Takže tam Klárka určitě zůstane," řekl Super.cz Michal David.

Překvapivě o syna nejeví zájem jeho otec, bývalý Klářin přítel. "Otec o Sebíka zájem nejeví, ani nám to nevadí. Jeho rodiče zájem mají. Mají s tím problém, že jejich syn je takový, ale oni s tím nic neudělají a my taky ne. To si v hlavě musí srovnat každý sám," upřesňuje David, který si syna vždycky přál a je šťastný, že ho má nastálo u sebe.

Nového partnera v Americe Klára zatím nemá. "Má tam kamarády, kamarádky, nemyslím, že má vážnou známost. O ničem nevíme, určitě by nám to řekla," prozrazuje zpěvák, který je nyní v rekonvalescenci po vyndání šroubů z kotníku.

"Alespoň mám na Sebíka více času, je pohodovej, zvládáme to skvěle," dodal David, který se zúčastnil konkurzu na muzikál Děti ráje, jenž bude mít v září obnovenou premiéru v brněnském Bobycentru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám