Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle přitažlivá režisérka se jen tak nevidí... Courteney Cox totiž tentokrát na filmové premiéře opravdu nebyla součástí hereckého osazenstva. U promítaného snímku Just Before I Go se totiž ujala režie. Na svůj velký den do hollywoodského ArcLight ale nevzala svého nastávajícího Johnnyho McDaida z kapely Snow Patrol, ale desetiletou dceru Coco, již má z manželství s hercem Davidem Arquettem.

Nestárnoucí Monica Gellerová z Přátel nemohla svému novému počinu udělat lepší reklamu. Nikdo z přítomných by netipoval, že dáma v sytě červených úzkých šatech s hlubokým výstřihem loni slavila půlstoletí.

U Courteney se přitom nejedná o režisérskou prvotinu, podílela se již na populárním seriálu Město žen nebo na televizním filmu TalhotBlond. V její nové komedii získali hlavní role Olivia Thirlby známá z opěvovaného Letu číslo 93, komedie Bláznovství či sci-fi Dredd. Naproti ní se postavil Seann William Scott neboli Stifler z teenagerské série Prci, prci prcičky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám