Hlavní obsah
Článek

Dcera Whitney Houston se po třech měsících probrala z umělého kómatu. Oznámil to její otec, šestačtyřicetiletý zpěvák Bobby Brown, když vystoupil na koncertě v Dallasu. Dvaadvacetiletou Bobbi Kristinu našel letos v lednu její bývalý přítel v bezvědomí ve vaně vlastního bytu.

„Bobbi je vzhůru. Dívá se na mě,“ jásal Bobby Brown na pódiu v Dallasu. Bobbi Kristina je však stále na jednotce intenzivní péče pro dlouhodobě nemocné na klinice DeKalb Medical ve státě Georgia.

Brown prý bojuje s rodinou své bývalé manželky Whitney Houston, protože nesdílí názor v tom, co s jeho dcerou bude. Rozhodovat o jejím zdraví můžou také Kristinina teta Pat a babička Cissy – sestra a matka Whitney Houston.

Cissy Houston nedávno ke zdravotnímu stavu své vnučky prohlásila: „Je na tom stejně. Přesunuli jsme ji na rehabilitační kliniku. A víte, pořád tu není žádná velká naděje. Pořád se modlíme. Já jsem to svěřila pro jednou Bohu, protože vím, že on to může dokázat. Nemůžu změnit nic. Jen každého žádám: Modlete se k Pánu, který, jak víme, s tím něco může udělat. Pokud udělá zázrak, díky Bohu. Pokud to bude naopak, tak to přijmu.“

Reklama

Další články

Načítám