Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) vždycky pracovala na své postavě. Ale partií, se kterou měla obrovský problém navzdory cvičení, bylo bříško. I když se zdravě stravovala pětkrát denně, měla velký příjem bílkovin a pravidelně cvičila, stále se nemohla faldíků zbavit.

"Mám v posilovně nového trenéra, fakt tvrdě dřu a makáme i na výživě. Zkoušeli jsme pořád nějaké změny, které by konečně zabraly, a hle, zázrak je na světě. Úplně jsem ze svého jídelníčku vynechala mouku, maso, těstoviny, cukr. Naopak jsem přidala velké množství zeleniny, tofu a spoustu dalších veganských pochoutek. Maso si dám v kvalitní restauraci maximálně jednou za tři týdny," řekla Super.cz Kateřina, která má za sebou další focení.

"Snímky dokumentují to, jaká jsem právě teď. Nenechala jsem se nijak zásadně retušovat, postavu vůbec, taky na fotkách nejsem nijak vychrtlá, ale taková, jaká jsem opravdu. Paradoxně jsem něco zhubla až teď, deset dnů po focení, kdy jedu upravený jídelníček," vysvětluje Kateřina, která snímky fotila s Miou Mirrelli v rámci reklamy pro jednu vlasovou kosmetiku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám