Hlavní obsah
Článek

Velmi smutnou zprávu dostal Lubomír Lipský ke svým dvaadevadesátým narozeninám. Bude muset podstoupit náročnou operaci páteře.

Naposledy se legendární český herec objevil ve společnosti 28. března na udílení cen Thálie. I když se po boku dcery Taťány snažil vyzařovat dobrou náladu, bylo vidět, že ho sužují velké bolesti. Super.cz se svěřil se svým trápením. „Necítím se příliš dobře. Kulhám, špatně chodím, nemůžu se vzpamatovat. Je to všechno od páteře,” řekl nám Lipský.

Zdravotní problémy se dostaly do takové fáze, kdy začalo být třeba je řešit operativně. „Nemohu se vůbec pohybovat a i s cizí pomocí mi to jde těžko. Ani ze schodů pořádně neslezu. Navíc kvůli tomu špatně mluvím,” svěřil se se svými problémy deníku Aha! Lipský, který co nevidět podstoupí operaci páteře v pražské Tomayerově nemocnici, kde jeho snacha působí jako primářka.

I ve svých letech Lipský stále hraje ve třech divadelních hrách - Charlieho teta v Divadle Na Jezerce a v Divadle ABC v představeních Pan kaplan má třídu rád a Drž mě pevně, miluj mě zlehka. Zdravotní komplikace mu brání v hraní, a tak pevně doufá, že mu operace pomůže vrátit se na divadelní prkna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám