Hlavní obsah
Článek

Novou nadějí světového modelingu je teprve patnáctiletá studentka z Příbrami. Barbora Podzimková se dlouhá léta věnovala závodnímu plavání, které po vítězství v soutěži Schwarzkopf Elite Model Look vyměnila za svět profesionálního modelingu. Po vítězství v národním finále zvítězila loni v Číně i ve finále světovém.

"O modelingu jsem nesnila, nikdy by mě nenapadlo, že můžu mít šanci, ale teď modeling mým snem rozhodně je," říká Bára. Její první zahraniční cestou bylo Tokio, kde Barbora úspěšně fotila kampaně, editoriály a absolvovala i tokijský fashion week. Obrovským úspěchem byla i přehlídka pro Miu Miu, kterou absolvovala společně se světovými topmodelkami.

Během posledních pár měsíců se Báře úplně změnil život. “Změnil se hodně, ale v tom nejlepším smyslu. Můžu cestovat a dělat, co mě baví. V modelingu se učím každý den, poznávám nové kultury, lidi, pracuji s návrháři, redaktory, stylisty, takže velice inspirativními lidmi,“ míní.

Vzhledem ke svému věku Barbora prochází velmi úspěšnou přípravnou fází. V sobotu 25. dubna zasedne i v porotě jednoho z posledních castingů pro začínající modelky a modely, který se uskuteční na Černém Mostě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám