Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka s rodištěm v italském Toskánsku zase jednou dokázala zaujmout, když na svém instagramovém účtu sdílela fotku svých nových bikin. Ač jsou na trojúhelníčkový model vlastně celkem cudné, první dojem z nich je přesně opačný. Rose McGowan (41) v nich už podle pozadí vyrazila na pláž, ale o reakcích okolí se nezmínila.

Žena, která v roce 1998 na udílení MTV Video Music Awards oblékla na červený koberec snad nejvýstřednější model celebrit všech dob, je známá převážně z hororu Vřískot nebo ze seriálu Čarodějky.

Zároveň se nebojí ani dost psychedelických filmů a nahých scén. Dnes už je z ní vcelku hodná holka, manželství s americkým umělcem Daveym Detailem ji zklidnilo, ale v době, kdy nejvíc pobuřovala nejen oblékáním, ale i názory, randila s rockerem Marilynem Mansonem. Herečka se s ním po třech a půl letech rozešla a začala randit s režisérem Robertem Rodriguezem, jenž ji obsadil do svého Grindhousu. Zasnoubeni byli necelé dva roky, rozchod přišel v říjnu 2009.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám