Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka čínského původu Bai Ling (48) o sobě dlouho nedala vědět, což už nám připadalo hodně divné. Extravagantní hvězda třetí epizody Star Wars je totiž ráda středem pozornosti a neustále šokuje značně odvážnými modely.

Po krátké pauze, kdy se herečka snažila chovat umírněně, však Bai Ling opět všem ukázala, že ani s padesátkou na krku nehodlá přestat s obnažováním. Výstřední herečka se nafotila téměř nahá a snímkem v kalhotkách se pochlubila na sociální síti.

Bai Ling sice svá odhalená ňadra tentokrát zakrývala rukama, ale i tak se bylo na co dívat a herečka měla o pozornost postaráno. Osmačtyřicetiletá prostopášnice si rozhodně nechce připustit, že by od podobných manýrů měla ve svém věku upustit.

Sice vypadá na mnohem méně let, než má napsáno v občance, ale spíše než jako rozpustilá puberťačka by se konečně měla začít chovat jako vyzrálá dáma. Zvláště tehdy, když je o její herecký um ve filmovém světe pořád velký zájem, a tak podobné výstřelky na rozdíl od jiných bezejmenných hereček nemá vůbec zapotřebí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám