Hlavní obsah
Článek

Málo se to o ní ví, ale Klára Doležalová je vášnivá fotografka. Na dovolené a při významných příležitostech je k ní její fotoaparát takřka přirostlý.

„Strašně ráda fotím, mám doma mraky fotek. Hodně cestujeme, kde taky ráda fotím. Neustále s sebou vláčím velký foťák, za což mě můj manžel nenávidí, protože máme o jednu bagáž více. Protože vím, že z něj jsou ty fotky krásný, tak ho nosím všude,” říká Klára. Na výsledných snímcích prý ale Doležalová často chybí, protože ona je právě v úloze fotografa.

Svou absenci na fotkách ale Doležalová dohání při pořizování ’selfie’ fotek. „Ráda si dělám s kolegy selfíčka, byť se o nich říká, že je to trapná móda, tak já si myslím, že mají neuvěřitelnou atmosféru, je v ní kus duše a budu je dělat dál,” prozradila nám Klára na finále soutěže fotoknihy roku.

Vášnivá fotografka prý sama ráda ze svých pořízených záběrů vytváří alba a fotoknihy. „Začátkem každého roku si sednu a začnu vytvářet fotoknihu, která obsahuje naše zážitky za uplynulý rok. Říkáme tomu kronika a je to báječná věc. Všechny fotky máme pohromadě pěkně v jedné knize a všichni naši hosté v ní nadšeně listují,“ svěřila se svou rodinnou tradicí Klára Doležalová.

Související témata:
Fotoaparát

Reklama

Další články

Načítám