Hlavní obsah
Článek

Americká zpěvačka Lady Gaga (38) má zcela jasno, po kom podědila svou výstřednost. Nejstřelenějším členem její rodiny totiž je její otec Joe.

„Miloval se s dívkami pod plážovým chodníčkem v New Jersey než šel na návštěvu k Bruce Springsteenovi,“ prozradila na svého otce Lady Gaga.

„Viděl se ve mně. Mou první učitelkou hry na klavír byla striptérka, otec mi to řekl až později. Ptávala jsem se jí: Proč máte tak dlouhé nehty? Odpovídala zkrátka: Jednoho dne to pochopíš,“ zavzpomínala zpěvačka, která se vyžívá v extravagantních modelech.

Hvězda také v rozhovoru s americkým rozhlasovým moderátorem Howardem Sternem vysvětlila, proč nerada nosí kalhotky. „Nemám je ráda. Souhlasím s tím, že by ženy neměly nosit kalhotky. Můžou z nich mít zdravotní problémy,“ vysvětlila zpěvačka, která se svěřila, že měla naposledy sex jen několik hodin před rozhovorem.

Lady Gaga zároveň poodhalila, jak je na tom nyní s drogami. „Byla jsem bezpochyby závislá na kokainu. Nechala jsem toho, protože si mě otec zavolal a nakopal mi pr**l,“ zavzpomínala.

„Nešňupala jsem ve společnosti, dělala jsem to sama, lituji ale každé čáry, kterou jsem si dala,“ dodala zpěvačka a přiznala, že stále občas kouří marihuanu. „Nekouřím trávu často, říkám vám pravdu. Nerespektuji umělce, kteří nehovoří upřímně o tom, co dělají ve volném čase,“ dodala.

Zpěvačka se svěžila, že nejsmutnější chvíle svého života prožívala před půl rokem, když umíral její dědeček. Po jedné návštěvě u něj v nemocnici napsala svůj hit The Edge Of Glory.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám