Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už nebude pranýřovaná novináři za svou postavu. Patricii Solaříkové (35) se totiž podařilo za poměrně krátkou dobu zázračně zhubnout.

Herečka ze seriálu Ulice, která v nekonečném díle působí od samotného začátku, je o šest kilo lehčí. Vzhledem k její drobné výšce je to razantní změna k lepšímu. „Ani nevím, jak se stalo, že jsem zhubla. Podařilo se mi to nějak přepnout v hlavě a já jsem to úplně přestala řešit. Zní to asi neuvěřitelně, i když mi to trvalo tak hrozně dlouho,” říká nadšeně Patricie.

Herečka uvedla, že za razantním úbytkem váhy nestojí žádná dieta, za vše prý může psychika. „Jídlo mě teď vůbec nezajímá. Co jsem předtím vstala, tak jsem neřešila nic jiného, než co budu jíst. Teď je mi to úplně fuk a občas se mi stává, že přijdu domů a zjistím, že jsem se za celý den pořádně nenajedla,” krčí rameny Patricie.

Srovnala jsem si to v hlavě, nedržím žádné diety, hýbu se stále stejně. Dělám stejné zábavné aktivity, jako jsou squash a volejbal. Určitě to není tak, že bych si řekla, že nebudu týden jíst,” říká Patricie Solaříková, která by se ráda zbavila ještě tak tří kil.

Reklama

Další články

Načítám