Hlavní obsah
Článek

Modelka, moderátorka a herečka Iva Kubelková (46) si konečně užila volno a s rodinou vyrazila do jihovýchodní Asie. S partnerem a dcerami projeli Malajsii a kousek Thajska a dovolená to byla plná zážitků. Když jsme ji krásně opálenou potkali na předávání Cen Anděl, vyprávěla nám o ní.

"Objeli jsme si krásné ostrůvky a strávili jsme tam téměř patnáct dní. V Malajsii jsme byli na Langkawi a v Thajsku na ostrově Ko Lipe, kde se krásně šnorchluje, takže jsme se samozřejmě dívali na tu podmořskou nádheru. S mladší dcerou jsme dokonce zahlédly obrovsky jedovatého mořského hada. Bílého s černými pruhy. On nás zahlédl také a najednou se vydal směrem k nám. Ani jsem netušila, že umíme tak rychle plavat, jak jsme byly v mžiku zpátky na lodi," svěřila jeden ze zážitků.

"Na Langawi jsme zase byli v jeskyních, kde máte jen baterky a chodíte mezi spoustou netopýrů, pak jsme byli v přírodním parku, kde se krmí orli. Děti měly atrakci z opic, které tam všude běhají jako psi. Dva dny jsme strávili na lodi. Zážitků je opravdu mnoho. Byl to opravdu ráj a myslím, že jsme si to všichni opravdu užili," bude mít nějaký čas z čeho čerpat energii Iva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám