Hlavní obsah
Článek

Známe její míry, manžela, děti i výdělky, ale že je ze šesti sester, ví už málokdo. Nejúspěšnější modelka poslední dekády Gisele Bündchen (43) vyrůstala v brazilském Três de Maio s Raquel, Grazielou, Gabrielou, Rafaelou a Patricií, která je dokonce jejím o pět minut mladším dvojčetem.

Gisele a její sestry byly šestou generací rodiny původem z Německa, která se v Brazílii usadila. Do modelingu se však vrhla jako jediná. A v začátcích navíc tak zářné budoucnosti nic až tak moc nenasvědčovalo.

Poté, co ji v roce 1994 objevili v obchodním centru, se účastnila národního kola soutěže Elite Look of the Year, kde ji porazila vítězná Claudia Menezes. Nakonec ale na světové finále do Španělska odjela Gisele a skončila čtvrtá. Ambiciózní dívka ale nic nevzdávala a už ve čtrnácti letech se přestěhovala do São Paula. O dva roky později už kráčela po přehlídkovém mole na newyorském týdnu módy.

A na ten letošní v São Paulu, kde se Bündchen po dvaceti letech v branži rozloučila s přehlídkami, ji ve středu doprovodila kromě rodičů právě i jedna ze sester - krásná Gabriella.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám