Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdena Studenková se na Slovensku nachází ve stejné škatulce krásných zralých žen, ve které máme v Čechách zařazenou například Dagmar Havlovou (71). Všem je jasné, že tyto dámy si v boji s časem pomohly zlepšováky plastické chirurgie, ale žádné konkrétní informace o jejich zákrocích nejsou známy.

Studenková se ale rozhodla jít překvapivě s kůží na trh a prozradit tajemství. „V posledním období jsem zaznamenala, že je v soukromých salonech pár samozvaných odbornic, které podle mě nabízí vysoce náročné aplikace botoxu, kyselin a tak dále. Pokud jde o tvář, tak já mám ráda jistoty,” prozradila Studenková, proč se svěřila do péče známé české kliniky estetické chirurgie a vedle Simony Krainové či krajanky Mariany Ďurianové se stala jednou z tváří.

Jako první ze zákroků se rozhodla vyzkoušet omlazení rukou, které kombinuje několik metod. A jak sama Zdena Studenková uvedla, dělá to především proto, aby se cítila ona sama dobře.

„Snažím se udržovat v takovém stavu a kondici, abych byla především spokojená sama se sebou. Určitě je to také součást toho, jak potom člověk na veřejnosti působí, a to přináší i pozitivní zpětnou vazbu okolí, u mě také od diváků," komentuje herečka výběr omlazení rukou, které jsou stejně jako obličej jejím pracovním prostředkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám