Hlavní obsah
Článek

Skupina Chinaski si odnesla čtvrtou sošku Anděla pro nejlepší kapelu roku. Jejímu lídrovi Michalu Malátnému ovšem tenhle počet nestačí. "Doufám, že budeme mít minimálně tolik Andělů, kolik je členů naší kapely," řekl Super.cz po vyhlášení cen.

Nás vzhledem k tomu, že se nejedná o soutěž popularity, ale hudební kvality hodnotí odborníci, překvapilo, že v nominaci byla i skladba Vinaři, která byla složena na míru televiznímu seriálu. "Je to normální píseň, kterou máme i na desce a lidé ji mají rádi. Kdybychom ji nezahráli na koncertech, tak to tam zboří. Ale že je ta píseň tak populární, je i pro mne veliké překvapení. Je pravda, že byla složená pro seriál, a kdybyste se mě na ni zeptali loni v létě, tak bych na ni nevsadil ani korunu. Ale rád se takovým způsobem mýlím," shodl se s námi zpěvák.

Když jsme si s Michalem povídali, narazili jsme i na téma honorářů. "Já ani nevím, za kolik hrajeme. To jde mimo mne a v podstatě mě to nezajímá. Já jsem v kapele od toho, abych psal slova a melodie a pak na pódiu hodinu a půl zpíval. Všechny věci kolem řeší kapelník, kterým naštěstí nejsem. To, co mi přijde na účet, je překvapení, a většinou milé," smál se Malátný.

Zpěvák šel v poslední době do sebe a pustil se do hubnutí. "Zhubnul jsem patnáct kilo, už jsem byl vyžraný jako prase. Změnil jsem jídelníček a začal jsem trochu běhat a cvičit. A z toho, že v noci vstáváte k dítěti, taky moc neztloustnete. Cítím se mnohem líp a líp se mi žije," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám