Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O americké modelce Kendall Jenner (28), která je sestrou slavné sexbomby Kim Kardashian (43), se v posledních týdnech spekuluje jako o nové přítelkyni věčného průšviháře Justina Biebera (30). Populární zpěvák se na Instagramu pochlubil fotkou, na níž se s Kendall mazlí s pejskem, a přitom se jí něžně z boku dotýká.

Pokud s půvabnou tmavovláskou skutečně randí, nemohl si vybrat lepší partii. Kendall se pyšní dokonalou postavou a je o ni velký zájem mezi prestižními magazíny a známými značkami. Naposledy pózovala nahoře bez na titulní straně magazínu GQ.

Tmavovlasá dračice tak jde pomalu, ale jistě ve šlépějích své slavné sestry Kim, která se také proslavila díky odvážným fotkám na obálkách známých magazínů.

Pak už jen stačila účast v rodinné televizní reality show Keeping Up with the Kardashians a o slávu zejména v USA měly obě sestry postaráno. Uvidíme, jak to Kendall Jenner poklape s přelétavým Justinem Bieberem, jehož první velkou láskou byla krásná Selena Gomez.

Reklama

Další články

Načítám