Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Barmanka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě Ivana Jirešová (47) je sice už téměř tři roky vdaná za muzikanta Viktora Dyka, ale s početím dítěte váhá. "Nejdřív se musím uklidnit," tvrdí. Stále totiž bojuje s otcem své šestileté dcery Sofie o zrušení střídavé péče, kterou jim nařídil soud. Na počátku roku dokonce poskytla videozáznam ze soudem nařízené exekuce malé Sofinky.

"Proti střídavé péči obecně nic nemám. Musí jít ale o páry, kde neexistuje patologický vztah," vysvětlila v rozhovoru s Těžkým Pokondrem na Frekvenci 1. Podle ní je taková péče vhodnější i v případech, kdy dítě nějakou dobu společně žilo s oběma rodiči a je na ně zvyklé.

Jirešová ale ve společné domácnosti s bývalým partnerem Ondřejem Höppnerem a jejich dcerou žila jen velmi krátkou dobu. Toho, že na situaci s exekucemi dětí upozornila, nelituje. Má kvůli tomu ale problém se soudem, který má její kauzu na starosti." Už k tomu nesmím do médií nic říkat," uvedla.

Rodinnou situaci prý špatně snáší i její manžel Viktor. "Je na to velmi citlivý," míní Jirešová, která tak stále odkládá početí jejich společného potomka. Pochvalovala si aspoň dovolenou, kterou strávila s dcerou, maminkou a sestřenicí. "Byly jsme na jógovém semináři v Chorvatsku a bylo tam krásně," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám