Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a zpěvák Martin Písařík loni šokoval nejen svou přítelkyni, když se nechal nafotit a natočit, jak se po narození syna spouští se servírkou.

Nepříjemný úlet už je ale dávno zapomenut a Písařík seká dobrotu. Občas ho ve společnosti vídáme po boku kamarádek, tentokrát byla hvězda Doktorů z Počátků v obležení korpulentních žen v krojích, které byly z přítomnosti herce celé paf.

Málokdo totiž ví, že je Písařík milovníkem country, a tak si nenechal ujít vzpomínkový koncert k dvacátému výročí úmrtí zpěváka a muzikanta Michala Tučného v Lucerně.

„Vyrůstal jsem v podstatě u táborových ohňů a kytara byla mou nerozlučnou společnicí. Nedávno jsem přerovnával sklep a našel teletinu, s níž jsem vyjížděl na čundry a na chvíli se alespoň ve vzpomínce zase vrátil zpátky do těch příjemných časů,“ zasnil se Martin, který byl na koncertě jedním z řady účinkujících.

Jak Martin doplnil, písničky Michala Tučného patřily k jeho nejoblíbenějším. A jak by ne, ve své době a často i v současnosti na ně amatérští kytaristé a zpěváci s úspěchem balili a balí holky.

„Tak pozor, to je sice pravda, ovšem já jsem byl, bohužel, výjimka. Spíš kulturní referent než milovník. Já měl v ruce kytaru a zpíval a od toho ohně chodili dělat do ústraní lásku jiní. A já jim k tomu hrál,“ prozradil se smíchem Písařík.

O tom, že je skutečně velice dobrým zpěvákem, přesvědčil i natřískanou Lucernu. Z repertoáru Michala Tučného si vybral skladby Pane můj a Za chvíli už budu v dáli, za které sklidil bouřlivý potlesk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám