Hlavní obsah
Článek

Na udílení Andělů ani TýTý její jméno sice nezaznělo, ale Gabrielu Gunčíkovou (30) to určitě netrápí. Česká zpěvačka totiž v USA dosáhla úspěchu, o jakém se může domácím interpretům jen zdát.

V druhé řadě Česko Slovenské SuperStar sice obsadila stříbrnou pozici, ale dotáhla to podstatně dál než vítěz Lukáš Adamec (37), o němž dnes není vidu ani slechu. Když Gábina dočasně zmizela z domácí scény, málokdo tušil, že se chystá prorazit v USA jako zpěvačka hudební formace Trans-Siberian Orchestra, která má na americké hudební scéně pevnou pozici.

Gunčíková se tak místo klubů pro pár stovek posluchačů může prezentovat v největších amerických halách, kde vystupují nejslavnější umělci. Gábinu už v USA na pódiu vidělo přes 850 tisíc diváků, což je počet, k němuž se za celou svou kariéru nedopracovala ani Lucie Bílá.

Co se týče prodeje lístků, turné Trans-Siberian Orchestra se v žebříčku nejvýdělečnějších hudebních produkcí v Severní Americe za rok 2014 umístilo na šesté příčce. „Tak to je bomba! Porazili jsme například i esa jako Beyoncé a Jay-Z (7. místo) nebo Justina Timberlaka (11. místo). Wow!“ pochlubila se Gábina svým trumfem.

Reklama

Další články

Načítám