Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velká Británie produkuje každoročně kvanta ‚televizních osobností‘, z čehož valná většina pochází z nejrůznějších reality show, a je tak naprosto nepotřebná a snadno zapomenutelná. To ovšem někteří účastníci nehodlají dopustit. Především poté, co už se neukazují na obrazovkách a upadávají v zapomnění, dělají cokoli, aby si ještě o kousek prodloužili svých pět minut slávy. Nedávno se pekně předvedly například Kayleigh Morris s Melissou Reeves.

Šestadvacetiletá brunetka Kayleigh s o čtyři roky mladší Melissou jsou obě součástí ‚hereckého‘ obsazení reality show Ex On The Beach stanice MTV a minulý týden si vyrazily na noční tah po Essexu. Cestou z klubu Sheesh byly už slušně rozjeté a hulákaly a smály se na celé kolo.

Aby měli fotografové skutečně o zábavu postaráno, začaly se před nimi líbat. To ale Kayleigh vyhodnotila pořád jako nudu, a tak v nestřežený moment čapla Melissiny šaty a stáhla je tak nízko, až jí vypadlo ňadro. Mladičká blondýnka v tu chvíli asi nevěděla, zda se smát, nebo brečet, ale nakonec, možná i pod alkoholickým oparem, zvolila první variantu.

Oproti jiné anglické hvězdičce pro změnu z Big Brothera jsou tohle ale pořád hodné holky. Dvaatřicetiletá Biannca Lake loni namol opilá dokonce močila na ulici a poté se po ní s kamarádkou ještě válely.

Reklama

Další články

Načítám