Hlavní obsah
Článek

Afroamerická herečka Gabourey Sidibe (40) je důkazem toho, že brány Hollywoodu nejsou otevřeny jen štíhlým kráskám, jaké známe z titulních stránek časopisů. Přestože má do ideální váhy hodně daleko, o filmové nabídky nemá nouzi.

Gabourey se před kamery nedostala jen kvůli své obří postavě, která značně limituje její role. Za výkon v dramatu Precious se dočkala velkého uznání včetně nominace na Oscara, kterého si ale v roce 2010 odnesla Sandra Bullock (59). Velkoformátová herečka později ukázala, že není hvězdou jednoho filmu, a objevila se v úspěšných seriálech American Horror Story či Empire.

Jednatřicetiletá hvězda je stále na své váze a odmítá všechny útoky, které ji kvůli jejímu vzhledu odsuzují. Gabourey nepatří k ženám, které by nadbytečná kila halily do volných šatů, ale potrpí si na zářivé a těsné modely, jaké se běžně pro dámy její váhové kategorie nevyrábějí.

Módní policisté sice při pohledu na ni upadají do mdlob, ale hereččin úsměv svědčí o tom, že je naprosto spokojená. Gabourey sice nadváhu nevnímá jako věc, za níž by se měla stydět, ale ohrožuje své zdraví. Je jen otázkou času, kdy jí přetěžované klouby vypoví službu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám