Hlavní obsah
Článek

Novozélandská herečka Lucy Lawless začala natáčet svůj nejúspěšnější seriál Xena přesně před dvaceti lety. Nepřemožitelná bojovnice se svou věrnou následovatelkou Gabrielle (Reneé O’Connor) bojovala proti zlu, ovšem ve své poslední seriálové roli se přiklání naopak na jeho stranu. Podívejte, jak herečka vypadá dnes v civilu jako trojnásobná maminka, která před nedávnem oslavila sedmačtyřicáté narozeniny.

Lawless by se dala nazvat seriálovou herečkou, ale baví ji i zpěv. Občas si sice střihne nějaký ten televizní film, ale na poli nejrůznějších sérií se jí daří mnohem lépe. Když pomineme nejúspěšnější roli Xeny, v posledních letech o sobě dala vědět převážně jako Lucretia v seriálu Spartakus: Krev a písek a Spartakus: Bohové arény. Aktuálně pracuje na čarodějnickém seriálu Salem.

V roce 1988 jako devatenáctiletá Lucy otěhotněla s partnerem Garthem Lawlessem, jehož si toho roku ještě stihla vzít a porodit mu dceru Daisy. Rozvedli se o sedm let později. V roce 1998 si vzala producenta seriálu Xena Roberta Taperta, s nímž má ještě dva syny - Juliuse (15) a Judaha (13).

Reklama

Další články

Načítám