Hlavní obsah
Článek

Rihanna (36) se ocitla pod palbou kritiky kvůli zveřejněným záběrům z její účasti na hudebním festivalu Coachella. Zpěvačka je na videu zachycena ještě s pár přáteli v zákulisí, jak sedí u stolu a cosi třímá v rukou. Posléze už je jen vidět, jak si několik vteřin drží nos. Ačkoli má řada lidí ‚jasno‘, že Riri šňupala kokain, ona sama nařčení odmítá.

Video, na němž Rihanna drží bílou ruličku s okolo tančícími dívkami, se objevilo na Instagramu, ale posléze bylo rychle odstraněno. To už ovšem bylo pozdě a nahrávka si žila vlastním životem prostřednictvím virálního sdílení mezi uživateli. Zanedlouho se jí pochopitelně dopídila i média.

Na internetu se rovněž objevilo vysvětlení: „Každý blbec může vidět, že je to joint, co zrovna balím do cigarety! Kdo sakra šňupe tabák??!! Když si někdo drží nos, ještě to neznamená, že užívá koks, zatraceně!!“ napsal uživatel s přezdívkou badgalriri. Zda šlo skutečně o vyjádření zpěvačky, není známo, ta ovšem také tvrdí, že šlo o joint, a aby odlehčila téma, sdílela starší fotografii, na níž pije kolu. V angličtině totiž coke znamená jak kola, tak hovorově právě kokain.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám