Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Korunované krásky z České Miss začínají pomalu sbírat plody svého úspěchu. Nikol Švantnerová (31) a Andrea Kalousová se před pár dny nastěhovaly do zbrusu nových bytů, jež mají na rok zdarma k dispozici.

Pro Nikol Švantnerovou je to v pořadí již třetí byt, který obývá po odchodu od rodičů. Nadstandardně zařízený byt 2KK bude obývat společně se svým přítelem, fotbalovým útočníkem působícím v FK Teplice Jakubem Horou.

„Zatím to nemáme přesně vymyšlené, jak to bude fungovat, protože přítel hraje v Teplicích. Má ale spoustu spoluhráčů, kteří dojíždí do Prahy,” říká kráska, která se stěhuje na etapy a o víkendu si hodlá z původního bytu v Českých Budějovicích přivézt zbytek svých věcí.

Zatím to vypadá, že Švantnerová a Hora spolu nebudou pobývat denně, přesto modelka ví, že žít v jedné domácnosti s profesionálním fotbalistou skýtá svá úskalí. „Jakub kouká pořád na fotbal. Není můj šálek kávy každý den koukat na Ligu mistrů,” krčí rameny Nikča, kterou ale napadá řešení. „Vnímám to tak, že tohle je můj byt a on by se mi měl podřizovat. Časem to ale asi vymyslíme tak, že půjde i druhá televize do ložnice. Těžko se asi domluvíme na kompromisu, když mně budou dávat telenovelu a jemu fotbal,” směje se Nikol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám