Hlavní obsah
Článek

O tom, že o vítězi kulinářského pořadu kromě dovedností rozhoduje i to, jak konfliktní kolektiv se sejde u stolu, už dávno není pochyb. Týden z Prahy a středních Čech je ukázkovým příkladem toho, jak se soutěžícímu mohou vymstít přehnané ambice.

Číšník David je nejspíš ze svého zaměstnání zvyklý, že se přípravu pokrmů nevyplácí podcenit. Na vaření se tak pro jistotu připravil o den dříve, aby hostům podal co nejlepší menu, jaké by v časovém limitu nestačil uvařit. Problém je ale v tom, že se David ke své strategii nepřiznal sám, ale odhalili ho rýpaví kolegové.

Stačilo, aby se čtvrteční hostitel zmínil, že neměl sezam, který hosté poté objevili na pečivu. David se sice bránil tím, že si bulky připravil předem, aby byly dokonalé, ale to mu krk nezachránilo.

Soupeři totiž pod záminkou cigaretové pauzy svolali válečnou poradu, kde na Davidovi nenechali nit suchou. Ve chvíli, kdy se domnívali, že nejsou v hledáčku kamery, soutěžícího s přehnanými ambicemi kritizovali, což se pochopitelně projevilo v jejich hodnocení. Na videu, které v televizi neuvidíte, se můžete přesvědčit o tom, jak se v Prostřenu intrikuje před bodováním.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám