Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je v šestém měsíci, termín porodu má 9. srpna a její syn se bude jmenovat Maxmilián. Šťastně vdaná modelka Romana Pavelková (40) si těhotenství užívá a hlídá si, aby moc nepřibrala. "Zatím mám nahoře šest kilo, tak počítám ještě tak se čtyřmi. Prsa už mi naštěstí růst přestala, čekám, že to skočí nahoru po porodu, až budu kojit," míní.

"Podprsenky jsem měnila už na konci třetího měsíce, a protože mám silikony, radila jsem se i s lékařem, zda se nebudou muset později vyměnit. Ujistil mne ale, že by se s nimi nemělo nic stát," svěřila nám Romana, která rozhodně nepřestala pracovat.

"Na molo už to samozřejmě není. Už se mi i špatně chodí na podpatcích. Dnes jsem si je vzala jen kvůli tomu, že jsem věděla, že se budu fotit, tak abych si vylepšila siluetu. Jinak v nich už ztrácím balanc. Ale fotila jsem jednu reklamní kampaň, kde jsem vidět jen od prsou nahoru," smála se.

A jak vlastně s manželem vybírali jméno pro syna? "Manžel je Milan a chtěl, aby se syn jmenoval po něm, s čímž jsem hodně nesouhlasila. Tak přišel s kompromisem, že by to mohl být maxi Milan, tedy Maxmilián, a to jméno se mi líbí. I když moji rodiče nadšení nejsou a tvrdí, že je to jméno jako pro psa," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám