Hlavní obsah
Článek

Už je to tucet let od chvíle, kdy v roce 2003 získala Markéta Divišová korunku v soutěži Miss ČR a stala se oficiálně třetí nejkrásnější Češkou. A roky její krása zraje, i když už je maminkou dcerky Natálie. Tu výjimečně přivedla na akci pro média.

"Chceme se jít podívat o patro výš na dinosaury, protože Natálku zajímají a všechny zná. Proto také svolila, že půjde se mnou. Ona se totiž hrozně nerada fotí, a tak nemá tyhle akce ráda," vysvětlila nám Markéta a její dcerka se neustále snažila schovávat před objektivy fotoaparátů i kamerami.

Natálka je sice krásná holčička, o kterou by se v reklamním průmyslu poprali, ale Markéta se ji snaží držet od světa šoubyznysu dál. "Nechci to pro ni, protože vím, co to obnáší. Myslím, že je na to ještě malinká. Později se rozhodne, zda do toho bude chtít jít, anebo ne. Já sama začínala s modelingem až někdy ve dvaceti," upřesnila.

Holčičce chce dopřát normální dětství. "Zatím ji baví čísla a písmena, hodně počítá. Čteme hodně knížky, zajímá ji všechno, tak uvidíme," krčila rameny Markéta a i její dcerka nám řekla, že modelkou jako máma být nechce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám