Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Drobná herečka Reese Witherspoon (48) si vyzkoušela, jaké by to bylo, kdyby jí příroda nadělila stejnou nálož jako Sofii Vergaře. V televizní show si zahrála kopii hvězdy s přírodními sedmičkami, což si vyzkoušela i moderátorka Ellen DeGeneres.

Od časů, kdy Reese diváky bavila jako růžovoučká naivka v komedii Pravá blondýnka, už uběhlo 14 let. Později dala přednost vážnějším rolím a za životopisné drama Walk the Line dokonce získala Oscara. Se čtyřicítkou na krku ovšem Witherspoon opět dokázala, že má i komediální talent.

Obě herečky se sešly v talk show Ellen DeGeneres, kde kromě diskuze o jejich společné komedii Divoká dvojka došlo i na scénku s názvem Tři Sofie, v níž Reese dokonale ztvárnila kopii své kolegyně v parodii na jihoamerické telenovely. Herečky se společně s moderátorkou předvedly se stejnou vizáží a vystupovaly jako hloupoučké zlatokopky. Zejména Witherspoon podala tak přesvědčivý výkon, že Vergara nedokázala zadržet smích.

Hollywoodské krásky tvoří díky natáčení filmu Divoká dvojka sehrané duo. V komedii, kde se neustále naráží na drobný vzrůst Reese a pokročilý věk Sofie, nebude zajisté o vtipné okamžiky nouze.

Reklama

Další články

Načítám