Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani se čtyřicítkou na krku se americká herečka Tara Reid nesnaží něco udělat se svou extrémní vychrtlostí. Na losangeleskou premiéru mexicko-amerického válečného dramatu Little Boy se dostavila v neonově růžových šatech bez ramínek, což neměla dělat. Korzetový vršek totiž sklouzl po útlém trupu dolů a nezachránila to ani hereččina umělá ňadra, která sama o sobě potřebují menší vzpruhu.

Tara se navíc na akci objevila s novým tajemným mužem. Představila jej dokonce i fotografům na červeném koberci a ochotně s ním pózovala. Nový rok přitom ještě oslavila v Mexiku s postarším expartnerem, o němž tehdy prozradila pouze to, že se jmenuje Aaron a že jej velmi obdivuje. Dnes už její obdiv patří nejspíš tomuto pohlednému muži jižanského typu.

Jinak ale herečka z filmové série Prci, prci, prcičky působila svěžím dojmem na to, že strávila víkend pařbou na festivalu Coachella, kam se každoročně sjedou celebrity ze všech koutů země.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám