Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen málokdo ze šoubyznysu má takovou smůlu jako on. Zpěvák Daniel Hůlka (55) opět přežil svoji smrt. Po mnoha zraněních, kdy mj. spadl z balkonu nebo si rozbil obličej, když uklouzl po rybě, a překonání těžkého zánětu slinivky, teď málem uhořel.

Zpěvák jel ve svém terénním voze, který náhle začal asi 60 kilometrů před Bratislavou hořet. „Začalo se kouřit z motoru, rychle jsem zastavil, vzal psa a utekli jsme z již hořícího auta. Byli jsme hodně otřesení," svěřil Hůlka, jehož osud neustále pronásleduje.

"Mrzí mě, že nikdo nezastavil a ani se nezeptal, zda něco nepotřebujeme. Vyndal jsem z vozu výstražný trojúhelník a postavil ho asi 100 metrů za auto. Vzápětí ho srazil kamion. Zavolali jsme odtahovou službu a auto nechali odvézt do Bratislavy do servisu. Tam nám řekli, že praskla nějaká hadice s olejem, a proto auto začalo hořet. Auto je bohužel na odpis a předpokládaná škoda je cca milión korun. Bohužel teď budu muset shánět nové," prozrazuje zpěvák.

"Jsem moc rád, že jsme to přežili, přestože to bylo jen o vlásek a stáli při nás snad všichni andělé. Pořád jsme trochu v šoku, ale šťastní za to, jak to nakonec dopadlo dobře," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám