Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Matějská pouť pomalu končí, ale ještě jsme ji stihli navštívit a užít si atrakce stejně jako modelka a loňská Česká Miss Earth Nikola Buranská (31). Kolotoč, nebo spíš pekelný stroj jménem Breakdance nás ale všechny dostal do kolen.

"Jsem úplně zelená a necítím se dobře. Ještěže jsem neobědvala. Musela jsem zrušit i trenéra, jak mi je blbě," přiznala nám Nikola, která je přitom velkou milovnicí adrenalinu. "Skákala jsem padákem, potápěla jsem se, nechala jsem se několikrát vystřelit v koulích. Ale tohle mi dobře neudělalo. Musím to nějak rozdýchat," svěřila.

"Ale stejně jsem ráda, že jsme sem na poslední chvíli s kamarádkou vyrazily. Byl to zážitek. Na Matějskou chodím každý rok a letos jsme to s přítelem nestihli. Tak jsme si s Terkou udělaly dámskou jízdu. A dokonce jsem i vystřelila růži a medvídka," pochlubila se.

Nikole skončil rok panování v České Miss, ale nestěžuje si. "Přede mnou je spousta práce a doufám, že se bude dařit i dál. A rozjíždím jeden větší projekt, o kterém řeknu víc, až to bude v další fázi," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám