Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že třináctiletá dcera Michaela Jacksona Paris roste do krásy, není pochyb. I když módu, make-up a účesy zatím příliš neřeší. Potenciál v ní rozhodně je a jednou ještě určitě mile překvapí. Letní slunečné počasí přimělo ve čtvrtek Paris, aby si vzala lehké a prodyšné oblečení. Zvolila proto fialové tílko Los Angeles Lakers se síťovanou zadní částí a ukázala, jakému spodnímu prádlu fandí.

Paris spolu se svým starším bratrem Princem Michaelem (14) odcházeli z domu jejich přátel. Byli smíření, že mají neustále v patách některého z neodbytných paparazzi. Prince se alespoň snažil částečně skrývat pod kapucí černé mikiny, ale Paris působila úplně odevzdaně a fotografy ignorovala. Je to přitom jen pár týdnů, co na ně vyplazovala jazyk a dávala jim tak jasně najevo, co si o nich myslí.

Rodiči čtrnáctiletého Prince Michaela a o rok mladší Paris jsou tragicky zesnulý král popu Michael Jackson a jeho bývalá manželka zdravotní sestra Debbie Rowe (52), která se s Jacksonem seznámila v osmdesátých letech na kožní klinice. Debbie se dětí vzdala za úplatu. Po zpěvákově smrti však měla zájem o to, aby je dostala do vlastní péče. Souboj o děti vedla neúspěšně s Jacksonovou matkou Katherine (81).

Reklama

Další články

Načítám