Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako správná potrhlá fanynka si užila koncert svého bývalého milence zpěvačka Rihanna (36). Ta v neděli nechyběla na vystoupení rappera Drakea (28) a popové královny Madonny (65), kteří byli zlatým hřebem večera a finální tečkou za prvním týdnem populárního hudebního festivalu Coachella v Kalifornii.

Rihanna, která s Drakem chodila minimálně dvakrát, a to loni a v roce 2009, je rapperovi stále blízká, naposledy spolu byli viděni minulý měsíc v klubu v New Yorku. Podpořit jej tak přišla i o víkendu, aniž by tušila, co se po tomto ‚legendárním‘ vystoupení semele.

Madonna totiž v závěru duetu rappera nečekaně začala líbat, jeho reakce ale zdaleka nebyla taková, jakou by si přála. Drake se začal šklebit a otírat si ústa. Když se aférka rozmázla v médiích, začal Drake vše vysvětlovat tím, že pouze nic takového nečekal a že si třívteřinový polibek naopak nesmírně užil a zpěvačce za něj dodatečně poděkoval.

Posléze se k celé věci vyjádřila i rozhořčená Madonna, která se pustila do posměváčků a na svůj Instagram poslala obrázek se vzkazem: „Jestli mě nesnášíte a pořád sledujete cokoli udělám... Jste zatraceně fanoušek.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám