Hlavní obsah
Článek

Zpívající Českou Miss Jitku Válkovou (32) čeká první kšeft v zahraničí. "Vybrali si mě na soutěži Miss Universe, abych vystupovala na obrovské mezinárodní kadeřnické show v mexickém letovisku Cancún," pochlubila se Super.cz. Organizátoři vybírali pouze z dívek, které se dostaly mezi nejkrásnějších patnáct. A jediná Jitka nebude pouze modelkou, která předvede účesy.

Na Miss Universe totiž předvedla i to, jak umí zpívat. Právě jako zpěvačku si ji najali. "Jedná se o dva večery. První budu zpívat dvě písničky na zahájení kongresu. Na to mám šaty, která mi navrhla bývalá finalistka Miss Leona Grešáková. Druhý večer je ještě slavnostnější. Na ten mi šije speciální dlouhou róbu návrhářka Beata Rajská," prozradila Jitka.

Těší se i na to, že konečně uvidí Mayskou riviéru, která leží na pobřeží Karibiku. Její partner Míra Cipra tam už byl, když doprovázel letošní finalistky Miss na soustředění. Přesto ji ale bude doprovázet. "Připlatil jsem si za letenku pro sebe. O Jitku se aspoň nebudu bát a možná se tam naskytne i nějaký další kšeft," míní Cipra.

Pár si jinak užívá pohodové prázdniny. "Byli jsme na kolech na Lipně, kde jsme bydleli v takové dřevěné chatce. Při bouřce jsem myslela, že odlétne. A ještě se chystáme autem do Chorvatska," prozradila Jitka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám