Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už dávno překlenula Gábina Bártová (35) s dcerou Terezkou citlivou hranici šestinedělí. Úzkostí a přehnaného strachu o dítě se ale sympatická modelka stále nemůže ubránit.

„Hrozně mi vadí, když lidi sahají na mou dceru. Ten kontakt mi prostě vadí. Jsem na to úplně alergická, když někdo přijde a sahá jí na ručičku. Vždyť těma rukama něco dělal a neumyl si je,” kroutí hlavou Gabriela.

Manželka rockera Václava „Noida“ Bárty má panickou hrůzu z toho, že její půlroční capart onemocní. „Dávám si také pozor na lidi, kteří jsou nachlazení, hodně ji straním, nechci ji jen tak někomu půjčovat. Moji blízcí ji dostanou do náručí, ale cizím ji nepůjčuju,“ svěřila se během příprav na focení vlasových trendů ve svém domovském kadeřnictví na pražském Chodově. Během samotného focení s fotografkou Anetou Kupcovou modelka pravidelně odbíhala, aby zjistila, jestli její dcera něco náhodou nepotřebuje.

Reklama

Další články

Načítám