Hlavní obsah
Článek

Půl roku po narození dcery Terezky se Gábina Bártová (35) uplatňuje jako modelka častěji než v době před mateřstvím. Naposledy stanula manželka rockera Václava Noida Bárty (43) před objektivem fotografky Anety Kupcové, aby ve svém domovském kadeřnictví nafotila účesy pro aktuální sezónu.

I když se její manžel Vašek Noid Bárta jako spolehlivá chůva osvědčil, modelce tentokrát s hlídáním vypomoct nemohl. Gábina si proto Terezku vzala s sebou na plac. „Když může, tak se Vašek snaží pomoct, ale většinou je v práci. No, a když i já zrovna pracuju, tak mám kamarádku Leničku, na kterou je Terezka zvyklá a má ji ráda. Je s ní od narození, je to taková moje pravá ruka. Dnes jsem chtěla mít Terezku u sebe, protože je to dlouhé focení a já pořád kojím. Navíc jsme na sebe hodně fixované,“ dívá se modelka láskyplně na svou dceru.

V rušném prostředí se miminku vůbec nelíbilo a Gábina nevěděla, kam dřív skočit. „Hlasitě pláče, přímo řve. Tatínek mi volá, babička mi volá, jsme prostě na sobě nějaké závislé. Dnes jsem ji nechala chvilku samotnou, protože jsem si potřebovala něco zařídit, a je jako nafouklá bublina,“ směje se brunetka.

Reklama

Další články

Načítám