Hlavní obsah
Článek

Chrissy Teigen rozhodně není typická ‚modelína‘. Na jejím Instagramu totiž najdete minimum lichotivých nebo profi fotek, naopak se to tam hemží různými pošklebky, momentkami z domácího prostředí a záběry jejího milovaného jídla. Možná i proto se těší už z téměř dvou miliónů sledujících fandů. Tentokrát ale sklidila obdiv převážně mezi ženským osazenstvem, které náležitě ocenilo její přiznání zdánlivé nedokonalosti...

Kráska z obálky loňského plavkového Sports Illustrated sdílela se světem snímek v šortkách v tureckém sedu. Chrissy sice nejdřív odkazuje na své modřiny, které jí už týden způsobuje uvolněný šuplík v kuchyni, ale nakonec přidala i magické zvolání: „Strie, pozdravte!“ a okamžitě si získala sympatie všech ‚obyčejných‘ žen.

„Tohle je paráda! Skutečné ženy mají strie. Respekt od uživatelky saraelizabef,“ zněl jeden z mnoha pozitivních ohlasů a další se jen hrnuly: „Máte můj obrovský obdiv! Také mám strie a vážím si, že někdo o tom dá normálně vědět,“ napsala emmalittle5. „Jsi prostě cool,“ shrnula jednoduše další obdivovatelka na adresu manželky zpěváka Johna Legenda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám