Hlavní obsah
Článek

Film popisující osudy prvorepublikové filmové hvězdy Lídy Baarové (†86) připravovali jeho tvůrci neuvěřitelných patnáct let, nyní se konečně dočkal své první klapky.

Natáčení česko-slovenského koprodukčního velkofilmu oficiálně odstartovalo na Olšanských hřbitovech a neobešlo se bez představitelky hlavní role Táni Pauhofové. Dostali jsme tak příležitost porovnat vzhled známé mladé slovenské herečky s její filmovou podobou.

Přestože obě herečky jsou si vzhledově podobné opravdu jen vzdáleně, tak se celkový dojem vydařil. Filmoví maskéři odvedli v případě Pauhofové skvělou práci. „Lída Baarová byla tmavovláska, já jsem zrzka, takže hraju v černé paruce. Ale myslím, že to vůbec není poznat a vypadá to velmi přirozeně,“ popsala každodenní manévry v maskérně slovenská herečka.

Ve filmu, který se u nás bude jmenovat jednoduše Lída Baarová a na zahraničním trhu bude uváděn pod názvem Ďáblova milenka, se dále objeví například Simona Stašová, Martin Huba, Karl Markovics, Klára Issová, Anna Fialová, Lenka Vlasáková, Jiří Mádl nebo Miroslav Táborský.

Je Táňa Pauhofová české herečce Lídě Baarové skutečně podobná?
Výsledek je uvěřitelný. Ty dvě si jsou vážně podobné
5,9 %
Každá je úplně jiná
94,1 %
Celkem hlasovalo 20478 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám