Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V seriálu Pojišťovna štěstí se Nikol Štíbrová (24) objevila jako dcera Kateřiny Brožové a Miroslava Etzlera před sedmi lety. Křehká blondýnka se ale na herectví vykašlala a odjela do Itálie. Původně tam měla zůstat jen jeden semestr studia mezinárodních vztahů. Našla si tam pohledného krasavce.

"Vrátila jsem se do Čech, protože mě čeká obhajoba diplomové práce a státnice. Ale nevím, jak to bude dál," prozradila Super.cz půvabná blondýnka, která si v Itálii našla přítele. Je dost možné, že se vrátí a bude žít na Sicílii. S komunikací v italštině rozhodně problém nemá, prožila v Itálii dětství.

K herectví se vracet nechce. Výjimku by snad udělala jedině kvůli pokračování Pojišťovny, ale to nehrozí. Režisér Jiří Adamec přešel na TV Prima, kde natáčí Cesty domů. "Herectví mi nechybí, jsem spíš introvert a v Itálii mi vyhovuje, že na mě nikdo nekouká jako na hvězdičku ze seriálu," míní. Nikol pobyt v zahraničí prospěl, vypadá výborně, zeštíhlela a svědčí jí i sluneční paprsky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám