Hlavní obsah
Článek

Původně poklidný velikonoční oběd s rodinou a přáteli se minulý víkend u Tori Spelling změnil v drama, které mohlo skončit i tragicky. Herečka známá převážně ze seriálu Beverly Hills 90210 v japonské restauraci Benihana v kalifornském Encinu upadla na rozpálený gril a utrpěla několik popálenin, s nimiž byla okamžitě převezena do nemocnice. Podle deníku Daily Mail jí na postižená místa byly aplikovány kožní štěpy.

Podle očitého svědka se v restauraci kromě herečky a jejího manžela Deana McDermotta nacházely i jejich děti, Liam, Stella, Hattie a Finn. A také několik dalších přátel. Všichni se dobře bavili, než se Tori zvedla ze židle, zakopla na podpatku a upadla dozadu na rozpálený gril. „Křičela bolestí a držela si popálenou pravou ruku,“ uvedl zdroj.

Manžel herečku okamžitě odvezl do popáleninového centra v nemocnici West Hill Hospital. Spelling údajně po ošetření chtěla odjet a léčit se v domácím prostředí, ale druhý den měla prý tak velké bolesti, že se do nemocničního zařízení vrátila.

Ošetřující lékař jí doporučil na inkriminovaná místa umístit zdravou kožní tkáň z jejího těla. „Ptala se, jestli je nezbytné aplikovat kožní štěpy, ale řekli jsme jí, že riskuje infekci a zjizvení,“ dodal lékař s tím, že herečka nakonec souhlasila a několik dní si po zákroku v nemocnici pobyla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám