Hlavní obsah
Článek

Některé módní trendy jsou opravdu zvrácené. Letos se třeba nosí laky na nehty fluorescentních barev. Svítivou zelenou na svých rukou předvedla moderátorka Eva Decastelo (45). Když se zelenými nehtíky přebaluje tříměsíční dcerku, vypadá to opravdu bizarně. "Na sociálku mě snad za to nikdo neudá," řekla Super.cz Eva.

Důvodem nemohou být ani večírky, na nichž Evu pravidelně potkáváme. "To, že chodím na párty, je moje práce, za kterou dostávám zaplaceno. A děti rozhodně nezanedbávám. Dnes hlídá tatínek Renda. A to nejen naše dvě děti, ale i svého syna z prvního manželství Eliáše. Vzala jsem totiž na mejdan i bývalou paní Decastelo s jejím novým přítelem," vysvětlila Eva.

"Jsem ráda, že si Štěpánka našla Tomáše. Oba jí to s Reném moc přejeme," dodala na párty, kde se podávaly koktejly z kubánského rumu. "Těšila jsem se že zase ochutnám svoje oblíbené mojito z havanského rumu. Dokonce ho tady doplnili i jahůdkami. Bylo výborné. Ale zůstala jsem u jednoho. Za poslední roky jsem alkoholu odvykla," upřesnila.

Eva Decastelo chystá v srpnu křest malé dcery Zuzanky. "Bude to v kostele v Želivě, kde jsme měli i svatbu. Za kmotřičku půjde Gábina Partyšová," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám