Hlavní obsah
Článek

Irský zpěvák, jehož podmanivý hlas stál v 90. letech za úspěchem chlapecké supiny Boyzone, zjevně nechce být sám. Sotva soud definitivně ukončil jeho manželství s Yvonne Connolly, už se žene do dalšího svazku.

Ronan Keating svobodným mužem dlouho nezůstane. O své budoucnosti má zcela jasnou představu, takže požádal o ruku Storm Uechtritz, s níž randí tři roky. Tento románek začal už v době, kdy se rozváděl s exmanželkou, ale nyní je zpěvák opět volný a chystá další svatbu.

„Už jsme toho spolu dost prožili a oba jsme přesvědčeni o tom, že chceme jeden vedle druhého prožít zbytek našich životů. Cítil jsem, že pro nás nastal ten pravý čas,“ popsal zpěvák svůj osudový krok frází, jaké známe z jeho sladkých balad.

Osmatřicetiletý Keating, který se po rozpadu Boyzone vrhnul na úspěšnou sólovou dráhu, požádal televizní producentku o ruku během romantické dovolené v Thajsku. Přestože Storm s nabídkou souhlasila, Ronan se jí podruhé dotázal před svými třemi potomky, Jackem (16), Missy (14) a Ali (9), jež má s exmanželkou Yvonne. Keating dal tímto gestem snoubence jasně najevo, že děti jsou nedílnou součástí jeho života.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám