Hlavní obsah
Článek

Moderátorku show Nejslabší! Máte padáka! jsme na televizních obrazovkách už dlouho neviděli. Nyní se vrací jako zdravotní sestra v ordinaci Martina Krause v seriálu Svatby v Benátkách. Je prý trochu od rány, ale jinak hodná ženská.

“Arleta je trochu od rány, některé sestry takové bývají, s tím má asi každý nějakou zkušenost. Ona je rázná ale jen ve chvílích, kdy je to potřeba, taky umí být milá a obětavá. Arleta nemá úplně jednoduchý život, z minulosti trvá její spor s doktorem Jonášem, kterého hraje Bob Klepl. Co bylo jeho příčinou, bude divák postupně odhalovat,” říká herečka ke své roli.

Zuzana Slavíková přiznala, že je trochu trémistka, ale tréma z ní hned po prvním dni spadla. “S režisérem Jánem Novákem se pracuje skvěle, známe se už dlouho, stejně jako s Bobem. Jsem moc ráda, nerada pracuju v prostředí, kde je dusno,” říká.

A jaký má sama vztah k zubařům? Bojí se vrtání zubů? “Ze zubařů mám panickou hrůzu. Mám svou zubařku, za níž jezdím až do Brna, která mi hned ve dveřích ukazuje umrtvovací injekci. Ale je mazaná, přiznala mi, že celý rok mi dávala místo umrtvovací injekce jen placebo,” smála se Zuzana Slavíková.

Reklama

Další články

Načítám