Hlavní obsah
Článek

Sice získala díky svému půvabu přezdívku Barbie (a jejímu partnerovi Michalu Janotkovi se zase říká Ken), sama se sebou ale moderátorka Sandra Parmová úplně spokojená není. A najde se toho docela dost, co by na sobě změnila.

"Opravdu velký problém mám s řasami, protože sama se líčím, pak přijdu do práce, kde mne zase odlíčí a následně znovu a hodně namalují, takže se večer opět odličuju. A řasy dost trpí. Takže jsem ráda, že jsem tady na veletrhu našla přípravek na růst a zvětšení hustoty řas," začala s výpočtem svých mindráků Sandra.

Proč tedy nesáhne po nalepovacích řasách, které miluje řada modelek? "Já je nechci a ani bych je asi mít nemohla, protože se moc nedoporučuje líčit je řasenkou a my je musíme mít na obrazovku hodně výrazné, takže nám to ani maskérky nedoporučují," míní Sandra, která moc kosmetických vymožeností nezkoušela.

"Vlasy mám naštěstí dost husté od přírody, mám jenom umělé nehty a možná bych ještě vyzkoušela nějaké sérum na zvětšení rtů, které jsem tady objevila a které má dodat rtům objem," pokračovala Sandra.

"Mám věci, které bych na sobě změnila, ale postupem času jsem se s nimi srovnala. Asi každý vidí, když se na mne podívá, že bych mohla mít víc tady, v předních partiích. Ale také nemám odvahu, abych s tím někam šla a řešila to. Doufám, že se mi jednou zvětší přírodně, s dětmi" věří moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám