Hlavní obsah
Článek

Modelky a missky Lucie Kovandová (30) a Nikola Buranská (31), obě šťastně zadané, vyrazily do čestlického akvaparku, což samozřejmě vzbudilo pozdvižení u návštěvníků z řad silnějšího pohlaví.

Krásky předvedly své dokonalé postavy v titěrných plavečkách také před deseti pohlednými frajírky, kteří s nimi v bazénech ochotně pózovali. Jejich partneři na ně ale žárlit nemuseli.

Deset pohledných mužů totiž jejich postavení nijak neohrozilo, přestože před nimi missky svůdně vlnily boky. Všichni jsou totiž na kluky a pilně se připravují na finále soutěže Gay roku.

„Do gaye jsem se ještě nikdy nezamilovala. Několikrát se mi ale stalo, že se mi chlap líbil, a byla jsem skoro až v šoku, když jsem zjistila, že není na holky. Jako že bych to do něj neřekla,“ vyprávěla Nikola Buranská, která o gayích říká, že jsou dobré kámošky a umí ji vyslechnout.

Z kluků byla překvapená i Lucie Kovandová. „Třeba do toho svalnatého bych vůbec neřekla, že je na kluky. Ale jsou mezi nimi i takoví, kteří jsou jasní. Je to typově pěkně namixované, každý by si tam asi vybral. Jsou roztomilí, ale mně se nelíbí žádný,“ řekla Kovandová.

Ač se missky pyšní ukázkovými postavami, přeci jen se trošku styděly sundat župan, protože se po zimě ještě necítí být v té největší formě.

„Kámen úrazu je u mě strava. Jím v noci a jím všechno. Motivuje mě ségra, začala jíst zdravě a nehorázně zhubla. Když spolu někam jdeme, připadám si vedle ní jako slon,“ uzavřela se smíchem Kovandová.

Reklama

Další články

Načítám