Hlavní obsah
Článek

Není to tak dlouho, co nám Leoš Mareš (47) vyprávěl, že pokud jde o něj a herectví, definitivně se s ním rozloučil poté, co se viděl na filmovém plátně v jednom dílu série Básníků. A to přitom kdysi hercem být toužil, zkoušel i přijímačky na pražskou DAMU. Teď je ale vše jinak. A zase za tím stojí jeho věčná láska Petra Faltýnová (45).

Pár spolu bude už dnes natáčet seriál Svatby v Benátkách, kde už má Petra dva díly natáčení za sebou. "Dostali jsme nabídku zahrát si v seriálu sami sebe. Dobrou nabídku. Takže Leoš Mareš a Petra Faltýnová budou hrát v seriálu Svatby v Benátkách Leoše Mareše a Petru Faltýnovou. Reálné postavy, ale smyšlený příběh na motivy skutečných událostí. Patrik Hezucký si tam zahraje taky. Natáčení v našem bytě, autě a svatba?," napsal Leoš na svůj Instagram.

"Vždycky jsem si myslel, že jsem špatný herec. Tomáš Vorel mi psal, že musím rozvířit stojaté vody českého herectví, odmítám tak dvě až tři nabídky ročně od renomovaných i začínajících režisérů. Zkusil jsem si to jednou, a když jsem se viděl vedle Pavla Kříže, připadalo mi, že mu to kazím. Zdálo se mi, že co se hereckého umění týče, on je někde v mrakodrapu a já ve sklepě," soudil sebekriticky Leoš. Tak uvidíme od 14. května, jak se mu to povede tentokrát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám