Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pražské, ale i egyptské letiště bylo vzhůru nohama! Modelka Dominika Mesarošová (38) se už pošesté vydala k moři s kempem pro začínající modelky a na sebe si vzala krtkovské kalhoty. Jestli to mělo být decentní, opravdu se to nepovedlo. I z lacláčů se jí draly vnady tak, že turisté málem bourali do reklamních vitrín!

Dominika je s desítkou slečen v egyptské Hurghadě od sobotního rána. „Máme program napěchovaný k prasknutí, takže hned po ubytování a bez spánku jsme se vrhli do práce. Holky jsme hned začali učit chodit na mole, mají už ale i lekce s vizážistkou Martinou, kadeřníkem Tomášem a fitness trenérem Mirkem. První večer jsme umírali únavou, ale na holkách už je teď třetí den vidět ohromné zlepšení a z toho mám radost,“ řekla Super.cz Mesarošová.

Ta coby bývalá Playmate budí mezi Egypťany rozruch, a to o to větší, že jich je kvůli tamním svátkům plný hotel a jako jedna z mála ubytovaných žen nemá tradiční burku.

„Jezdím sem často, jsem zvyklá. Z castingu mého projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři vzešlo pár blondýnek, na které jsou místní vysazení a na ty budeme muset dávat o to větší pozor,“ dodala se smíchem vyprsená modelka, která už brzy pořádá casting na sedmý podzimní ročník své akce.

Související témata:
Lacláče

Reklama

Další články

Načítám