Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi známými tvářemi, s nimiž jsme se potkali na pražském kosmetickém veletrhu, nás rozhodně nepřekvapila přítomnost modelky a zpěvačky Jitky Válkové (32). O tom, že se v kosmetice, a v líčení obzvláště, vyžívá, není pochyb.

"To je pravda, užívám si to tady, zvláště toho, jak o mne všichni pečují. Na veletrhu jsem poprvé, ale určitě ne naposledy," řekla nám Jitka. "Z legrace jsem si nechala dokonce udělat jizvu na obličej, ale jenom na chvíli, asi bych tak cestou domů leckoho vyděsila," smála se.

"Pak jsem byla ve stánku, kde mají produkty, které podporují růst řas a zvětšení pusy. Ale to zrovna nepotřebuju, protože mám někdy naopak pocit, že bych si měla rty spíš opticky zmenšovat," šokovala nás Jitka, protože krásky si obvykle spíše nechávají rty zvětšovat.

"Mám pusu velkou po mámě a někdy z toho mám takový komplex, že si radši dávám tělovou rtěnku," dodala. A jak dlouho se Jitka, které se díky vrstvám make-upu a barviček občas přezdívá chodská truhla, líčí?

"Dneska to bylo patnáct minut, někdy se nelíčím vůbec, a pokud jde o večerní akce, tak to je samozřejmě delší. Teď jsem absolvovala vizážistický kurz a raději se líčím sama. Protože když mne líčí někdo jiný, tak bych to vždycky ještě poopravila. Ale ráda si nechám poradit, co se k outfitu hodí, zda je lepší zvýraznit oči, nebo pusu," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám