Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Roman Vojtek (52) se od rozchod s manželkou Terezou poprvé ukázal ve společnosti s jinou ženou. Na udílení cen TýTý ho doprovodila brunetka, ale o novou lásku či ženu, kvůli které Roman opustil rodinu, nejde.

"Je to režisérka seriálu Všechny moje lásky. Dostali jsme pozvání od televize Prima, tak jsme tady, celý den jsme točili, zítra od sedmi ráno točíme zase," řekl Super.cz Roman.

Jak to momentálně vypadá ve vztahu s manželkou, mluvit ale již nechce. "Kdykoli to udělám, tak se to otočí proti mně," vysvětluje. Návrat k manželce opravdu vylučuje? "Já vylučuju poměrně často," dodal Vojtek.

Herec se po rozchodu se ženou bál toho, že bude přicházet o práci. Kdo by si objednal muže, který opustí manželku v devátém měsíci těhotenství? "Hraju ve čtyřech muzikálech a v seriálu. Teď skončila plesová sezóna, moderování je teď méně, ale moderuji pořád. Zrušení se stalo jednou, ale bylo to z mé strany. Měl jsem moderovat pro dámské časopisy akci nějaké dětské kosmetiky, bylo to asi týden poté, co začaly vycházet články, tak jsem sám usoudil, že by to nebylo vhodné," dodal Vojtek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám